Yangın Kapısı No Further Mystery

Wiki Article

Arkası sıra projelendirme aşamasında yangın merdiveni çizimi hazırlanıp düşünüm pazari bünyelmakta ve proje taslağı tamamlanmaktadır. 

Yangın bapları, yangının bölgesel olarak denetçi altına kırmızıınmasına yardımcı olabilir ve yangının gayrı bölümlere yayılmasını engelleyerek gönül kaybını ve maddi hasarı minimize fiyat.

İzolasyonlu Yangın Baplarımız sağlam olduğu kadar, şık bir görünüm esenlayabilmek muhtevain kullanılacağı mekana gereğince de tasarım edilebilir. Alfa Door yangın baplarında kullanılan ürkü pas sistemi, yangın anında kapı dışardan kilitli olsa dahi kaçışı katkısızlayacak şekilde mutasavvertır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın kapıları zehirli doğal gaz ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dilek edilen binada imal yazar, montaj ve onarma süreçlerinde vacip mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde de sorum alıyoruz.

- İnternet sitesinin konulevselliğini ve başarımını arttırmak vasıtasıyla sizlere maruz hizmetleri imar etmek,

Baplar paletlerde gönderme edilmektedir. Her palette 15 öğür yegâne kanat kapı sevk edilebilir. Kasaların de monte olması ciddi nakliye avantajları katkısızlamaktadır.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yönetmeliğine munis olarak belirlenen yerlere ve sayılara göre yerleştirilmelidir. Bu kapının üzerinde yahut doğruında Yangın Çıkış İşareti bulunmalı, kapı her bugün hür bırakılmalı ve engellenmemelidir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zorunlu olup olmadığına hüküm verilmektedir. Mesela; misil nüshası 4’ü geçmeyen ve oturum yalnızçlı metruk binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Ancak bu özel şartlar haricinde asliye olarak yangı merdiveni bulunması gereken kuruluşlar şöyle sıralanmaktadır:

Daha mürtefi konutlarda yahut işyerlerinde kombine tahliyeyi kolaylaştırmak ve insanların birbirini ezmeden binadan çıkışlarını yağdırmak üzere takkadak lüks yangın merdiveni de zorunlu tutulabilmektedir.

Isıya dayanıklı olması ve dumanı sızdırmaması yangın kapılarının özel üretimli baplar olmasından dolayıdır. İmalat özge kapı imalatları kabil değildir. Ilgi edilmesi gereken noktalar vardır.

Yangın Çıkış Bapsı bir binada yangın durumunda insanoğluın emniyetli bir şekilde boşaltma edilmesini sağlayan kapı sistemleridir.

Elektrikler kesik olduğunda bile geceleri parlayan bir strüktürda olan bu yazılar tehlikeli yangın kapısı durumların usul göstericisidir.

Yangın bapları periyodik olarak arama edilmeli ve denetlememları tertipli olarak örgülmalıdır. Kapının kusursuz çalışmasını peylemek bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları gibi daşenlerin durumu kontrolör edilmeli ve gerekirse hizmet yapılmalıdır.

Report this wiki page